ÖLJYNVAIHTOTARJOUS

SUPER-PAKETTI

#1 Uudet laadukkaat öljytKäytämme valmistajan määräämää laadukasta öljyä. Autosi moottori saa parhaimman voitelun sekä jäähdytyksen ja on siten pitkäikäisempi.
#2 Uusi öljynsuodatinUusi suodatin parantaa öljyn virtausta ja ottaa epäpuhtaudet paremmin talteen.
#3 Uusi tyhjennyspropun tiivisteVanha tiiviste voi rikkoutuessa päästää öljyt ulos, joten tiiviste uusitaan aina.
#4 Täyden takuunVaikka laadukas huoltomme tehdään tarkkaan autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, sinulla on aina takuu mikäli työn jälkeen tapahtuukin jotakin odottamatonta.
#BONUS 1Ilmainen autopesu
#BONUS 2Lasipesunesteen täyttö (tai kanisteri)

VAIN 119€

arvo 177€ (33% säästö)!

 

 

Varaa huoltosi NYT sillä tarjous on voimassa niin kauan kuin pesukuponkeja riittää!

Autopesun saa GoWash autopesulan Basic-pesuun, johon meillä on rajattu määrä ilmaispesukuponkeja. Tarjous päättyy kun kaikki kupongit on jaettu.

 

VARAA AIKA HUOLTOON

+358 (0)10 2390 392

TAI LOMAKKEELLA

Tarjouksen ehdot:

Tarjoushinta on voimassa normaalin henkilöauton huolloissa, johon perustuu tarjouksen kustannusarvio. Erikoisautoissa tai henkilöautoissa, joiden huoltokustannukset tai varaosat ovat tavallista kalliimmat voidaan kyseistä hintaa soveltaa niin että ylimenevät kustannukset siirtyvät asiakkaan maksettavaksi. Maksimi öljyn määrä tarjouksessa on 5,0L. Autopesuun annetaan kuponki GoWash autopesulan Basic-pesuun. Varmista tarjoushinnan soveltuvuus omaan autoosi soittamalla ajanvaraukseen. Tarjous voimassa toistaiseksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja kampanjoihin.

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ ÖLJYNVAIHDOSTA

Öljynvaihto hinta – Kuinka paljon öljynvaihto maksaa?

Henkilöauton normaali öljynvaihto hinta vaihtelee 70-200€ välillä riippuen merkistä, mallista ja moottorista. Halvin hinta ei ole kuitenkaan aina paras vaan kannattaa etsiä laadukas, mutta kustannustehokas korjaamo, jossa huollot tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Kannattaako öljyn vaihtaa itse?

Voit vaihtaa öljyt myös itse esim. itsepalveluasemalla. Huomioi toki, että sinulla tulee olla kaikki välineet saatavilla öljynvaihtoa varten, oikea määrä ja oikealaatuista öljyä, tiivisteet ja suodattimet. Yleensä säästöt ovat melko pieniä työmäärään nähden ja huoltokirja jää leimaamatta.

 

Miksi öljyt kannattaa vaihtaa S-Autohuollossa?
Laatustandardimme pitävät huolen siitä, että autosi saa parasta mahdollista huoltopalvelua. Öljyvaihdossa käytämme laadukasta auton valmistajan määräämää öljyä ja annamme työlle ja varaosille täyden takuun. Autosi on parhaissa käsissä ja sinä saat parasta ammattimaista asiakaspalvelua!