ÖLJYNVAIHTOTARJOUS

SUPER-PAKETTI

MITÄ SAAT:=
#1 Uudet laadukkaat öljytKäytämme valmistajan määräämää laadukasta öljyä. Autosi moottori saa parhaimman voitelun sekä jäähdytyksen ja on siten pitkäikäisempi.
#2 Uusi öljynsuodatinUusi suodatin parantaa öljyn virtausta ja ottaa epäpuhtaudet paremmin talteen.
#3 Uusi tyhjennyspropun tiivisteVanha tiiviste voi rikkoutuessa päästää öljyt ulos, joten tiiviste uusitaan aina.
#4 Täyden takuunVaikka laadukas huoltomme tehdään tarkkaan autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, sinulla on aina takuu mikäli työn jälkeen tapahtuukin jotakin odottamatonta.
#BONUS 1Ilmainen autopesu
#BONUS 2Lasipesunesteen täyttö (tai kanisteri)

VAIN 99€

arvo 177€ (44% säästö)!

Varaa huoltosi NYT sillä tarjous on voimassa niin kauan kuin pesukuponkeja riittää!

Autopesun saa GoWash autopesulan Basic-pesuun, johon meillä on rajattu määrä ilmaispesukuponkeja. Tarjous päättyy kun kaikki kupongit on jaettu.

 

VARAA AIKA HUOLTOON

+358 (0)10 2390 392

TAI LOMAKKEELLA

Tarjouksen ehdot:

Tarjoushinta on voimassa normaalin henkilöauton huolloissa, johon perustuu tarjouksen kustannusarvio. Erikoisautoissa tai henkilöautoissa, joiden huoltokustannukset tai varaosat ovat tavallista kalliimmat voidaan kyseistä hintaa soveltaa niin että ylimenevät kustannukset siirtyvät asiakkaan maksettavaksi. Maksimi öljyn määrä tarjouksessa on 5,0L. Autopesuun annetaan kuponki GoWash autopesulan Basic-pesuun. Varmista tarjoushinnan soveltuvuus omaan autoosi soittamalla ajanvaraukseen. Tarjous voimassa toistaiseksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja kampanjoihin.