VAIHTEISTO-HUOLTO

Huollot valmistajan ohjeiden mukaisesti - kustannustehokkaasti!

Vaihteistohuolto

Mitä sisältyy vaihteistohuoltoon?

Huollon suorittaminen säännöllisesti auttaa pidentämään vaihteiston käyttöikää, parantaa polttoainetaloudellisuutta ja varmistaa sujuvan ajokokemuksen. Huolto-ohjeet ja suositellut huoltovälit vaihtelevat automallin ja valmistajan mukaan, joita on suositeltavaa noudattaa.

Yleisimmät toimenpiteen vaihteiston huollossa ovat:

  1. Öljyn vaihto. Vanhan vaihteistoöljyn poistaminen ja uuden, valmistajan suositteleman öljyn lisääminen. Öljyn vaihto on keskeinen osa huoltoa, koska se varmistaa vaihteiston oikean voitelun ja jäähdytyksen.
  2. Suodattimen vaihto. Automaattivaihteistossa on yleensä öljynsuodatin, joka pidetään puhtaana vaihteistoöljyn epäpuhtauksista. Suodattimen vaihto on tärkeä askel huoltotoimenpiteessä.
  3. Tiivisteiden ja tiivistepintojen tarkastus. Tarkistetaan vaihteiston tiivisteet mahdollisten vuotojen varalta. Lisäksi tarkastetaan tiivistepintojen kunto ja vaihdetaan tarvittaessa.

Me teemme kaikki huollot ja korjaukset autonvalmistajan huolto-ohjeiden ja ohjelman mukaisesti. Pyydä kilpailukykyinen huoltotarjous vaihteistosi huollolle!

 

PYYDÄ KUSTANNUSARVIO

Tarjouslomake

Helsinki Konala
Helsinki Pitäjänmäki
Vantaa Ilola
hCaptcha