Auton vauriokorjaus ja maalaus Helsingissä ja Vantaalla

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Turuntiellä. Otamme korikorjaustöitä vastaan edelleen myös Ilolan toimipisteissämme, vaikka työt tehdäänkin Pitäjänmäessä. 

Voit sopia asiat ammattilaisten kanssa juuri siinä toimipisteessä, jossa sinun on helpointa asioida. Järjestämme autollesi siirrot korikorjaamoon ja takaisin toimipisteeseen. 

S-Autohuolto on palveleva ja asiantunteva, vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo ja maalamo. Tarjoamme kaikki tarvitsemasi auton huolto- ja korjauspalvelut kilpailukykyiseen hintaan! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä kori- ja vauriokorjaukset helposti ja vaivatta!

Auton korin vahingoittuessa on ensiarvoisen tärkeää, että korjaus tehdään huolella ja ammattitaidolla. Näin varmistutaan siitä, että ajoneuvon turvallisuus ja arvo saavuttavat alkuperäisen tason korjauksen myötä. Me S-Autohuollossa teemme auton vauriokorjaukset ja maalaukset kokemuksen tuomalla varmuudella ja vahvalla asiantuntijuudella.


Vaurio- ja korikorjauksien lisäksi toteutamme myös maalaukset ja tuulilasien vaihdot kilpailukykyiseen hintaan. Kun hoidat autosi kori- tai vauriokorjauksen meillä, saat meiltä S-Autohuolto lahjakortin  seuraavaa huoltoa tai korjausta varten (max. 150 €)! 


Tuo autosi toimipisteellemme ja toimita meille vakuutusnumerosi, niin me jatkamme siitä! Voit myös soittaa etukäteen ja kertoa autosi korjaustarpeesta.

Teemme vauriokorjaukset ja maalaukset Helsingin toimipisteessämme

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli sinulla on kysyttävää auton vauriokorjauksesta voit aina olla yhteydessä meihin! Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään vaurio- ja korikorjauksia koskeviin kysymyksiin, tyytyväisyytesi on meille tärkeää!


Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää viestin sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot