JAKOPÄÄHUOLTO

Jakohihnan ja jakoketjun vaihto

Jakopääremontti kustannustehokkaasti

Mikä on jakopääremontti tai jakopäähuolto?

Jakopää on moottorin tärkeä osa, ja sen tehtävänä on synkronoida moottorin männät ja venttiilit. Jakopää koostuu yleensä jakohihnasta tai jakoketjusta sekä erilaisista hammaspyöristä ja ohjainrullista.

Jakohihna tai jakoketju kuluvat ajan myötä, ja niiden rikkoutuminen voi aiheuttaa vakavia vaurioita moottorille. Jakopäähuoltoon tai -remonttiin sisältyy yleensä vanhan jakohihnan tai -ketjun poisto, uuden asentaminen ja tarvittaessa liittyvien komponenttien, kuten kiristimien ja ohjainrullien vaihtaminen. 

Jakopäähuolto on tärkeää säännöllisenä huoltotoimenpiteenä, ja valmistajat määrittelevät suositellut huoltovälit. Laiminlyönti voi johtaa jakohihnan tai -ketjun rikkoutumiseen, mikä puolestaan voi aiheuttaa vakavia vaurioita moottorille. Huolto-ohjeet vaihtelevat automerkin ja -mallin mukaan, joten on tärkeää noudattaa valmistajan antamia suosituksia.

Paljon maksaa jakohihnan vaihto?

Jakohihnan vaihdon hinta voi vaihdella merkittävästi eri automerkeillä ja -malleilla riippuen moottorin kokoonpanosta ja työn vaativuudesta. Jakopäähihnoissa on myös laatueroja jotka vaikuttavat kokonaishintaan.  Yleisesti ottaen jakohihnan vaihdon kustannukset vaihtelevat 400-1000€ välillä.

Saat meiltä tarkan hinta-arvion autosi jakopäähuollolle. Tarjouksemme on luonnollisesti kilpailukykyinen kuten kaikki muutkin huoltomme.

 

VARAA AIKA TAI PYYDÄ KUSTANNUSARVIO