HAJOSIKO TUULILASI?

Hoidamme korjauksen suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

ETSI LÄHIN HUOLTOLIIKE

Älä venytä korjausta!

Kun tuulilasiisi tulee kivenisku tai muu särö, niin ei kannata jäädä odottamaan, sillä vaurio lähtee varmasti laajenemaan. Usein pienet vahingot on mahdollista paikata ja pysäyttää eteneminen alkuunsa. Tällä pienellä teolla voit säästää useita satoja tai jopa tuhansia euroja. Lisäksi, jos sinulla on lasivakuutus, niin usein siihen kuuluu maksuton tuulilasin paikkaus. Kannattaa tarkistaa omat vakuutusehdot pikaisesti.

Päädyitkö tuulilasin vaihtoon?

Tuulilasin vaihto kannattaa tehdä yhtälailla vain laadukkaissa autohuolloissa, jotta auto olisi turvallinen ja lasi kestäisi pitkään käytössä. Tuulilasin asennus voi vaikuttaa yksinkertaiselta, mutta siihen liittyy tiettyjä toimenpiteitä, jotka on tehtävä oikein ja rauhassa. Meidän työllämme on aina takuu, joten voit olla varma, että saat tuulilasin oikein asennettunna.

Meillä on pienet jonotusajat ja samalla voidaan tehdä muitakin huoltotoimenpiteitä mikäli autosi sitä tarvitsee. Hoidamme kaikki paperityöt vakuutusyhtiösi kanssa, jätä meille vain vahinkotunnus.

Pilkongton jälleenmyyjä

Käytämme laadukkaita Pilkingtonin laseja kun vaihdamme uuden lasin rikkinäisen tilalle.

Olemme valinneen Pilkingtonin kumppaniksemme sillä laseja valmistava NSG Group jakaa samoja arvoja kuin S-Autohuolto. Yhtiö toimii turvallisesti sekä eettisesti ja on sitoutunut toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Lisäksi se on innovatiivinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, kuten mekin.