MAALAUS JA VAURIOKORJAUS

S-Autohuolto on vakuutusyhtiöiden hyväksymä asiantunteva vauriokorjaamo ja maalamo. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen hinnan, mutta korjauslaatu on aina huippuluokkaa.

SATTUIKO VAHINKO? OTA YHTEYTTÄ!

Vahinko- ja kolaritilanteissa sinä päätät missä autosi korjataan vakuutusyhtiöstä riipumatta. Palvelemme kaikkia automerkkejä ja kaikkia vakuutusyhtiöitä.

HALUATKO SÄILYTTÄÄ AUTOSI ARVON?

Auton korin vahingoittuessa on ensiarvoisen tärkeää, että korjaukset ja maalaukset suorittaa timantinkova ammattilainen, jotta ajoneuvon turvallisuus ja arvo pysyvät alkuperäisellä tasolla korjauksen jälkeenkin. Me S-Autohuollossa teemme autosi vauriokorjaukset ja maalaukset kokemuksen tuomalla varmuudella ja vahvalla asiantuntijuudella, jotta sinun ei tarvitsisi epäillä työn lopputulosta.

Lisäksi teemme tuulilasien vaihdot ja korjaukset kilpailukykyiseen hintaan.

Tuo autosi toimipisteellemme ja toimita meille vakuutusnumerosi, niin me jatkamme siitä! Voit myös soittaa etukäteen ja kertoa autosi korjaustarpeesta.

PYYDÄ ILMAINEN HUOLTOARVIO TAI TUO AUTOSI VAHINKOTARKASTUKSEEN

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli sinulla on kysyttävää auton vauriokorjauksesta voit aina olla yhteydessä meihin! Asiantunteva henkilökuntamme vastaa mielellään vaurio- ja korikorjauksia koskeviin kysymyksiin sillä tyytyväisyytesi on meille tärkeää!

Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää viestiä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Kaikki yhteystiedot