VAURIOKORJAUS JA MAALAUS

Tarjoamme huippulaatuista korjausta ja maalausta kilpailukykyiseen hintaan. 

OTA YHTEYTTÄ

VAKUUTUS-YHTIÖIDEN VAURIOKORJAAMO JA MAALAAMO

Auton korin vahingoittuessa on ensiarvoisen tärkeää, että korjaukset ja maalaukset suorittaa timantinkova ammattilainen, jotta ajoneuvon turvallisuus ja arvo pysyisivät alkuperäisellä tasolla korjauksen jälkeenkin. Me S-Autohuollossa teemme autosi vauriokorjaukset ja maalaukset kokemuksen tuomalla varmuudella ja vahvalla asiantuntijuudella, jotta sinun ei tarvitsisi epäillä työn lopputulosta. Lisäksi olemme kustannustehokas.

Tuo autosi toimipisteellemme ilmaiseen vauriotarkastukseen ilman ajanvarausta. Voit myös soittaa etukäteen ja kertoa autosi korjaustarpeesta.

Autokorjaamon palvelut: peltityöt, korikorjaus, lommojen oikaisut ja korjaukset, ruostekorjaukset ja hitsaustyöt, kolari- ja vauriokorjaus, naarmujen paikkaukset, maalaus.

PYYDÄ ILMAINEN HUOLTOARVIO TAI TUO AUTOSI VAHINKOTARKASTUKSEEN

Ota yhteyttä

Kerro millainen vaurio on kyseessä  ja anna vahinkotunnus, jos olet ehtinyt jo tekemään vahinkoilmoituksen.

hCaptcha

Vauriokorjaamo ja maalaamo Pitäjänmäki

VARAA AIKA

UKK

 • Vakuutusyhtiö ja vauriokorjaamo

  Voit itse päättää missä vauriokorjaamossa korjaat autosi, kunhan se on vakuutusyhtiön valtuuttama autokorjaamo. S-Autohuolto tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

 • Kuka korvaa vaurion?

  Liikennevakuutuksesta korvataan aina vastapuolen vahingot. Eli mikäli joku on törmännyt sinuun niin varmista, että saat vastapuolen rekisterinumeron talteen. Jos ajoit itse kolarin niin omat vahingot korvataan kaskosta, mikäli olet sellaisen ostanut, ja vastapuolen vahingot korvataan liikennevakuutuksestasi.

 • Kuka tekee vahinkoilmoituksen kolarissa?

  Kolarin ajanut osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä. Voit pyytää vahinkotunnuksen vastapuolelta mikäli autoasi on vahingoitettu tai voit odottaa yhteydenottoa vakuutusyhtiöstä. Epäselvissä tapauksissa kumpikin tekee oman vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöön, jonka jälkeen vakuutusyhtiöt päättävät korvausvelvollisuudesta.

 • Mitä teen vahingon sattuessa?

  1. Varmista, että sinä ja muut vahingossa olleet ovat turvassa. Soita 112, jos tilanteessa on aiheutunut henkilövahinkoja tai auto on vaurioitunut merkittävästi.
  2. Varmista, ettei tilanne aiheuta enempää varaa muille tien käyttäjille. Aseta tarvittaessa myös varoituskolmio riittävän kauas tapahtumapaikalta, jotta muilla olisi aikaa reagoida.
  3. Selvitä kumpi osapuoli on syyllinen ja ota tapahtumasta ja vauriosta valokuvia. Kirjoita myös vastapuolen henkilötiedot ja rekisterinumero ylös. Syyllinen osapuoli tekee vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöön.
  4. Varaa aika vauriokorjaukseen numerosta 010 239 0392.
 • Mitä jos syyllinen vastapuoli ei suostu tekemään vahinkoilmoitusta?

  Voit tehdä vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöösi ja he välittävät tiedon liikennevakuutuskeskukseen.