TUULILASIN

KORJAUS JA VAIHTO

Tule vaikka ilman ajanvarausta!

Hoidamme paperityöt vakuutusyhtiösi kanssa.

VARAA AIKA HUOLTOON

Voiko auton tuulilasin korjata?

Usein kiveniskemät on mahdollista korjata ja pienet säröt pysäyttää alkuunsa. Tällä pienellä teolla voit säästää useita satoja tai jopa tuhansia euroja. Kun tuulilasiisi tulee kivenisku tai alkava särö niin ei kannata jäädä odottamaan, sillä vaurio lähtee varmasti laajenemaan. 

 

Mitä maksaa auton tuulilasin korjaus?

Jos sinulla on lasivakuutus, niin usein siihen kuuluu maksuton tuulilasin korjaus. Hoidamme kaikki paperityöt vakuutusyhtiösi kanssa, joten sinun ei tarvitse kuin ajaa pikaisesti korjaamolle, ennen kuin vahinko lähtee etenemään. Ilman vakuutusta tuulilasin korjaus maksaa S-Autohuollolla 50€. Jos on enemmän kuin yksi kivenisku niin toisesta veloitamme vain 35€.

Mitä maksaa auton tuulilasin vaihto?

Uudet tuulilasit maksavat usein satoja tai joskus jopa yli tuhat euroa asennuksen kanssa. Hinta vaihtelee automerkkien ja -mallien sekä erilaisten antureiden mukaan. Lasivakuutuksessa on yleensä 200-500€ omavastuu, joten tarkista onko autovakuutuksessasi myös lasivakuutus mukana.

Käytämme Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja ja meidän kiven kovat ammattilaiset asentavat lasin niin, että se kestää mahdollisimman pitkään ajossasi. Meidän työllämme on aina takuu, joten voit olla varma, että saat tuulilasin oikein asennettuna. 

Korjaamoillamme on pienet jonotusajat ja samalla voidaan tehdä muitakin huoltotoimenpiteitä mikäli niitä tarvitset. Hoidamme kaikki paperityöt vakuutusyhtiösi kanssa, jätä meille vain vahinkotunnus.

Pilkington jälleenmyyjä

Käytämme laadukkaita Pilkingtonin laseja kun vaihdamme uuden lasin rikkinäisen tilalle.

Olemme valinneen Pilkingtonin kumppaniksemme sillä laseja valmistava NSG Group jakaa samoja arvoja kuin S-Autohuolto. Yhtiö toimii turvallisesti sekä eettisesti ja on sitoutunut toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Lisäksi se on innovatiivinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys.

Varaa aika tuulilasihuoltoon

Herttoniemi, Helsinki
Konala, Helsinki
Pitäjänmäki, Helsinki
Ilola, Vantaa
hCaptcha

Yhteystiedot

Ma - Pe | 08:00 - 17:00

La - Su | suljettu