FIAT MATKAILUAUTON & HYÖTYAJONEUVON OMISTAJALLE

Säännöllinen huolto takaa toimintavarmuuden

Suomen olosuhteet huomioiden ajoneuvo kannattaa huollattaa vuosittain valmistajan ohjeistuksen mukaisesti koulutettujen mekaanikkojen toimesta, vaikka ajokilometrit olisivat vähäisiä. Huollattamalla matkailuauto ja pakettiautosi valtuutetussa Fiat Professional -huoltoliikkeessä saat vuosihuollon leiman huoltokirjaan, mikä parantaa autosi jälleenmyyntiarvoa. 

Pidä huolta autostasi

Fiat Professional suosittelee tiettyjä huoltotoimenpiteitä ja tarkistuksia tehtäväksi säännöllisin väliajoin. Tarkista omaan ajoneuvoosi liittyvät erityiset suositukset omistajan käsikirjasta tai valtuutetulta Fiat Professional-huollolta.

 

• AUTOTEHTAAN EDELLYTTÄMÄT KAMPANJAT
Vain valtuutettu huoltoliike voi suorittaa autotehtaan edellyttämät kampanjat. Huollon yhteydessä tarkistammekin ajoneuvoosi kohdistuvat kampanjat ja suoritamme ne viipymättä. Näin varmistat, että ajoneuvosi on valmis tulevia ajoja varten ja voit huoletta keskittyä työntekoon.

 

• JAKOHIHNAN VAIHTO
Jakohihna kannattaa vaihtaa ajoissa, sillä sen pettäminen tietää yleensä suurta ja kallista moottorivauriota. Toimi siis hyvissä ajoin!

 

Noudata aina valmistajan suosittelemia vaihtovälejä. Yleisin suositus on neljä vuotta. Oman autosi suositellun jakohihnan vaihtovälin vuosissa tai kilometreissä löydät sen huoltodokumenteista. Muista varmistaa, että uusi jakohihnasi on alkuperäinen varaosa.

 

• JARRUJEN JA JARRUNESTEEN KUNTO
Vuosihuoltoon sisältyy jarrujen kulutuspintojen silmämääräinen tarkistus.

 

• RAITISILMASUODATIN
Raittiilla ilmalla on iso merkitys matkustusmukavuuteen. Raitisilmasuodatin parantaa sisäilman laatua poistamalla ilmasta epäpuhtauksia ja epämiellyttäviä hajuja. Tarkkaile raitisilmasuodattimen kuntoa; suodatin suositellaan vaihdettavan vähintään kerran vuodessa.

 

• POLTTOAINESUODATIN
Nykypäivän vähäpäästöiset moottorit käyttävät mahdollisimman puhdasta polttoainetta. Jos polttoainesuodatin ei suodata kunnolla epäpuhtauksia, voi moottorin palotilaan joutua epäpuhtauksia. Se voi johtaa moottorin ennenaikaiseen kulumiseen tai jopa moottorivaurioon.

 

• ALKUPERÄISET VARAOSAT
Ainoastaan ne tahot, jotka valmistavat ajoneuvosi, voivat pitää ajoneuvosi samassa kunnossa kuin missä se lähti tehtaalta. Alkuperäiset Mopar®-varaosat on suunniteltu varmistamaan ajoneuvosi luotettavuus, mukavuus ja suorituskyky. Mopar®-varaosat perustuvat tutkimus- ja kehitystyön tuloksena syntyneisiin innovatiivisiin teknologioihin, ja ne tarjoavat laatua ja tehokkuutta, jota asiakkaamme ansaitsevat.

Varaa vuosihuolto lähimmältä Fiat Professional -huoltoliikkeeltäsi.

Myös Citroën ja Peugeot

Myös Citroën & Peugeot merkkisten matkailu- ja hyötyajoneuvojen huollot ja korjaukset hoituvat meillä sujuvasti ammattitaidolla.

S-Autohuolto Pitäjänmäki | Fiat Professional edustus

Ota yhteyttä

Varaa huolto tai tarjous täyttämällä alla oleva lomake. Voit myös soittaa meille jos haluat palvelua entistä nopeammin.

hCaptcha