KUN PELKKÄ AUTOHUOLTO EI ENÄÄ RIITÄ

Autohuoltoa voit saada joka nurkalta, mutta voitko olla varma laadukkaasta lopputuloksesta tai hyvästä asiakaspalvelusta huollon aikana? Millainen on yritys, joka autoasi korjaa, ja mitkä ovat sen arvot?

 

S-autohuolto on läpinäkyvä ja selkeä korjaamoketju, jonka tavoitteena on toteuttaa monipuolisia autonhuoltoratkaisuja asiakkaan ehdoilla, laadusta tinkimättä. 

ARVOT

Pidämme huolta omistamme

S-autohuollon voimavara ovat ihmiset, niin asiakkaamme kuin työntekijämmekin. Emme pärjää ilman yhtä emmekä toista, sen vuoksi olemme sitoutuneet ylläpitämään korkeaa palvelutasoa ja olemaan haluttu työpaikka.

Luotettavuus

Meiltä saat vain henkilökohtaista ja yksilöllistä asiakaspalvelua. Ymmärrämme, että autosi on sinulle tärkeä ja teemme parhaamme, jotta sinä olisit pian turvallisesti tien päällä.

Korjaat peltikolarin, vaihdat polttimon, tai tuot renkaat säilytykseen, niin emme yllätä kuluilla. Tiedät aina mistä maksat.

Laatu

Yrityksemme voi yhtä hyvin kuin työntekijämmekin. Laadukas työnjälki syntyy ammattitaitoisen työntekijän toimesta ja me varmistamme sen, että ammattilaiset haluavat olla meillä töissä.

Edellytämme, että kaikki luvat ja lisenssit ovat kunnossa, ja myös työtilat sekä työvälineet nykyaikaiset ja turvalliset.

Vastuullisuus

Huono maine ei kanna kauas. Me teemme vain laadukasta työtä, jotta sinun autosi olisi turvallinen ja elinkaari kasvaisi.

Vastaamme kaikista taloudellisista velvoitteistamme, ja kannamme kortemme kekoon myös ympäristön puolesta noudattamalla kaikkia määräyksiä ja sääntöjä jätteiden kierrätyksestä.

STRATEGIA

Meille on helppo tulla

ALL-IN-ONE

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden luoda pitkäaikaisen ja luotettavan suhteen korjaamoomme tarjoamalla monipuolista ja laadukasta autonhuolto- ja korjauspalvelua, sekä muita autoiluun liittyviä palveluita, kuten rengashotellia, auton pesua ja pakun vuokrausta.

 

Emme pyri olemaan edullisin markkinoilla, mutta haluamme olla myös kilpailukykyinen laadusta tinkimättä. Odotamme, että jokainen asiakas on huollon jälkeen tyytyväinen saamaansa palveluun ja voi jatkossakin kääntyä meidän puoleen kun tarve sitä vaatii. Meidän monipuoliset autoilupalvelut helpottavat arkeasi kun tiedät, että saat kaiken -  luotettavasti - saman katon alta.

Mitä mieltä ovat asiakkaamme?

Auto ilmastointihuoltoa vailla... Sain puolilta päivin vielä varattua ajan nesteiden vaihdolle saman päivän iltapäivälle. Kaikki sujui just niin kun pitää, kiitos!

Simo Virtanen

Google

Asiakaspalvelu on aina ystävällistä ja autolle tehdään vain tarvittavia toimenpiteitä. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja joskus jonkun yllätyslahjankin olen saanut.

Tua Heinonen

Google

Kiitettävä asiakaspalvelu hankki harvinaiset huolto- ja varaosat vaivojaan säästämättä, juhlapyhistä välittämättä. Asennukset ja katsastus sujuivat joutuisasti osien saavuttua.

Jarmo Kempas

Google

Erinomainen ja asiakkaan näkökulmasta erittäin läpinäkyvä palvelu. Tehdyistä toimenpiteistä kerrottiin laajasti ja suositeltiin jatkotoimenpiteitä erittäin tarkasti. Hinta-arvio piti täysin paikkansa. Suosittelen!

Olli

AutoJerry

Asiakaspalvelu oli parasta mitä tähän mennessä korjaamopalvelussa kokenut 22 vuoden aikana, iso peukku!

Mikko Niskanen

AutoJerry

Taas kerran S-Autohuolto todisti että kun tarvitaan asiantuntemusta, ongelman selvittely/ratkaisukykyä ja selkeätä ulosantia järkevällä hinnalla hankalassa tilanteessa, he ovat oikea valinta.

Erittäin tyytyväinen miten asia hoidettiin, olkoon ettei ollut halvin vaihtoehto.

Nikolai Vatanski

AutoJerry

Lue lisää arvosteluja

AutoJerry    |  Google

Tutustu toimipisteisiimme

Meille on entistä helpompi tulla kun löydät korjaamoitamme jo useasta sijainnista pääkaupunkiseudulla.

Tutustu korjaamoihin ja niiden palveluihin